Ανοιχτή συνέλευση – συζήτηση

Σε αγωνιστικό κλίμα και με αθρόα συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση –συζήτηση της Μια Πόλη Ανάποδα
για τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Με ενεργή συμμετοχή του κόσμου και των μελών της, η Μια Πόλη Ανάποδα ανακοίνωσε τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στην Πλατεία Καρύλλου, σε μία ανοιχτή συνέλευση το ψηφοδέλτιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο συνδυασμός απαρτίζεται από 48 ανθρώπους που ζουν και αγωνίζονται στην πόλη της Νέας Σμύρνης, με γνώση των αναγκών της εργαζόμενης πλειοψηφίας, της νεολαίας, αλλά και της ληστρικής πολιτικής που επιβάλει η κυβέρνηση της ΝΔ.

«Η Μια Πόλη Ανάποδα ενώνει τη φωνή της, με όλους και όλες που αγωνίζονται για τις ανάγκες και τα δικαιώματά τους, που δεν διαπλέκονται με τον πλούτο και την εξουσία, που αντιστέκονται σθεναρά στο πανηγύρι των προσωπικών εξυπηρετήσεων και των «προνομίων» που στήνεται στους Δήμους και τις Περιφέρειες… Δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες. Είμαστε άλλωστε το μοναδικό σχήμα που εφαρμόζει αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και εναλλαγή των δημοτικών του συμβούλων» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γιάννης Δημόπουλος.

Τον λόγο πήραν πολλά μέλη του σχήματος και πολίτες της Νέας Σμύρνης μιλώντας για τους αγώνες που έδωσε το σχήμα την προηγούμενη τετραετία και ζητώντας τη στήριξη και ενεργοποίηση των πολιτών το επερχόμενο διάστημα.

Στόχος της ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΠΟΔΑ είναι να βάλει φρένο στην ασυδοσία των «από πάνω» της δημοτικής αρχής και των συνεργατών της σε ό,τι έχει να κάνει με την πόλη, τους ελεύθερους χώρους, το περιβάλλον, την κατοικία, την εργασία, τη διαφθορά και τη θεοποίηση των κερδών με τίμημα την ποιότητα, αν όχι και την ίδια, τη ζωή των ανθρώπων.

Είμαστε εδώ για να οργίσουμε τους τοπικούς παράγοντες!
Είμαστε εδώ για να τους χαλάσουμε τη σούπα.
Είμαστε εδώ για να διεκδικήσου μια καλύτερη ζωής για εμάς και τα παιδιά μας…

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!

Σχολιάστε