Καταγγελία της Μίας Πόλης Ανάποδα: η ΧΑ είναι το μακρύ χέρι των αφεντικών

Posted on 30/11/2012 από

1


Καταγγελία της Μίας Πόλης Ανάποδα

  Νέα Σμύρνη, 30/11/2012

Σήμερα στην Καλλιθέα έγινε  δολοφονική επίθεση  εναντίον μεταναστών εργαζομένων από τους  θρασύδειλους της Χρυσής Αυγής

Οι θρασύδειλοι χτύπησαν στην Λαϊκή Αγορά της Καλλιθέας  έναν Αιγύπτιο ψαρά κι έναν Πακιστανό μικροπωλητή. Η δολοφονική επίθεση της συμμορίας των χρυσαυγιτών  έγινε στη συμβολή των οδών Αριστείδου και Χαροκόπου. Οι επίδοξοι δολοφόνοι χτύπησαν και εξαφανίστηκαν, κλέβοντας μάλιστα και τα χρήματα που είχε πάνω του ο Πακιστανός μικροπωλητής (60 ευρώ).

Αυτοί που χτυπάνε μετανάστες εργάτες και θέλουν εμφύλιο μεταξύ των φτωχών είναι οι ρουφιάνοι των καπιταλιστών.

Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος και των καπιταλιστών, κάνουν τη βρώμικη δουλειά  των πλουτοκρατών θέλοντας να κρατήσουν τα μεροκάματα χαμηλά για όλους τους εργαζόμενους. Στόχος τους είναι όχι μόνο οι μετανάστες αλλά  όλοι οι  εργαζόμενοι και το λαϊκό κίνημα.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι των αφεντικών. Το απέδειξαν:

•      Όταν ήρθε η Μέρκελ και σαν  νενέκοι κρύφτηκαν στα λαγούμια τους, αποδεικνύοντας ότι για αυτούς πατρίδα είναι μόνο τα αφεντικά τους.

•      Όταν απεργούσαν οι Χαλυβουργοί και αυτοί γινόταν στήριγμα τον ιδιοκτήτη Μάνεση, στις απολύσεις και στις μειώσεις μισθών

•      Όταν  στη βουλή στήριζαν τους εφοπλιστές, ζητούσαν μηδενισμό  της ελάχιστης συμμετοχής των εφοπλιστών και υποστήριζαν το αίτημα να τους δοθούν και άλλα θαλλασοδάνεια.

Το λέμε ξεκάθαρα. Δεν μας φοβίζουν και θα μας βρουν μπροστά τους.

Κανένα φασίστας και κανένας μηχανισμός του συστήματος δε θα χύσει το ρατσιστικό δηλητήριο στις γραμμές των φτωχών και των εργαζόμενων. Εργαζόμενοι σε διάφορα μέρη στην ελλάδα όπως οι εργάτες της ΑΓΝΟ στην Θεσσαλονίκη που δεν τους άφησαν να χτυπήσουν μαθητές, το συνδικάτο οικοδόμων Αθήνας εδώ στην περιοχή μας που μπήκε μπροστά για να μην περάσει η τρομοκρατία στο εργοτάξιο, οι εργαζόμενοι στο Παπουτσάνη που τους αποδοκίμασαν και τους πέταξαν έξω από το εργοστάσιο καθώς επίσης οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς στο Θριάσιο νοσοκομείο δείχνουν τον δρόμο.

Μαζί τους κι εμείς απαντάμε:

Συμμετέχουμε – στηρίζουμε την αντιφασιστική – αντικατασταλτική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα

Τη διαδήλωση συνδιοργανώνουν και καλούν σε αυτή :

-Πρωτοβουλία Καλλιθέας Ενάντια Στο Φασισμό Και Τη Ρατσιστική Βία

-Πρωτοβουλία Νέας Σμύρνης Ενάντια σε Φασισμό, Ρατσισμό, Κρατική Καταστολή

-ΕΛΜΕ Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Μοσχάτου

-Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας

antifa3

Advertisements