Η επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης για την απαγόρευση των διαδηλώσεων αύριο δε πέρασε! Έξω η Μέρκελ, έξω η ΕΕ και το ΔΝΤ!

Posted on 08/10/2012 από

0


Δελτίο τύπου της Μία  Πόλης Ανάποδα,

Νέα Σμύρνη, 08 Οκτωβρίου, 2012

Η επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης για την απαγόρευση των διαδηλώσεων αύριο δε πέρασε!

Έξω η Μέρκελ, έξω η ΕΕ και το ΔΝΤ!

Σήμερα ο αστυνομικός διευθυντής της Αττικής σαν άλλος κατοχικός διοικητής απαγόρευσε τις δημόσιες συγκεντρώσεις στη διαδρομή και τους χώρους που θα βρεθεί η ανεπιθύμητη για το λαό Γερμανίδα καγκελάριος στην αυριανή της επίσκεψη. Η προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης έρχεται σε συνέχεια της καταστολής σε εργατικές κινητοποιήσεις, των προληπτικών προσαγωγών,των αστυνομικών βασανιστηρίων, της καλλιέργειας του φόβου και της τρομοκρατίας με τη βοήθεια των ναζιστικών συμμοριών.

Ο λαός  όμως  δεν τρομοκρατήθηκε για αυτό και η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ  δεν τόλμησε να απαγορέψει τις συγκεντρώσεις σε πλατεία Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα, Ομόνοια. Η Μία Πόλη Ανάποδα καλεί το λαό να πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας και το μίσος του για την κατοχική πολιτική της κυβέρνησης να γίνει ελπίδα και πράξη ανατροπής.

Τίποτα  δεν  θα εμποδίσει το λαό να διαδηλώσει αύριο ενάντια σε στην κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ.

Αύριο η  αδούλωτη Αθήνα θα τιμήσει αγωνιστικά την επέτειο του τέλους της  ναζιστικής Κατοχής στις 12 Οκτώβρη  του 1944,διαδηλώνοντας στους δρόμους της πόλης για να μην περάσουν τα μέτρα, για να ξηλωθούν τα προηγούμενα, για να απελευθερωθούμε από το Μνημόνιο, το χρέος, την ΕΕ και το ευρώ.

Για να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις που με αίμα και θυσίες επιβλήθηκαν από τον αγωνιζόμενο λαό στην κοινωνία την εργασία τη δημοκρατία.

Για να διεκδικήσουμε τα απλήρωτα μεροκάματα, να σταματήσουμε τις απολύσεις. Να πάρουμε πίσω τον κλεμμένο πλούτο, να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας! Να τους ανατρέψουμε!

Την Τρίτη , 9 Οκτωβρίου,   όλοι και όλες  διαδηλώνουμε, κόντρα σε κάθε απαγόρευση όπως ακριβώς το έχουμε αποφασίσει.  

Advertisements