Πρωτοβουλία για δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου

Η οικονομική κρίση, η κλιμακούμενη φτώχεια και η ανεργία έχουν αφαιρέσει από πολλούς γονείς τη δυνατότητα να στηρίξουν οικονομικά τα παιδιά τους στη μάχη για τη μόρφωση και την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

>> Εμείς, καθηγητές που ζούμε ή εργαζόμαστε στη Νέα Σμύρνη, μέλη του Σ.Ε.Φ.Κ. (Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών) σε συνεργασία με την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης, διοργανώνουμε δωρεάν μαθήματα για παιδιά ανέργων, υποαπασχολούμενων ή γονιών με χαμηλό εισόδημα.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης και μια προσπάθεια για να ηττηθεί η πολιτική που έχει διαμορφώσει αυτή την πραγματικότητα.

Η οργάνωση και διεξαγωγή των μαθημάτων θα φέρουν τη σφραγίδα της πολύχρονης εμπειρίας μας στον χώρο της εκπαίδευσης και της έμπρακτης συμβολής της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης.

Το σπουδαιότερο μάθημα είναι αυτό της αλληλεγγύης και του αγώνα

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10 Ιανουαρίου σε σχολικό συγκρότημα της περιοχής μας και απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων γυμνασίου και λυκείου.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής

στα τηλ:  210- 7756993, 6977652768 10πμ-1μμ

ή στο protovoulia.mathimatwn@gmail.com

// καθηγητές, μέλη του Σ.Ε.Φ.Κ.

(Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών)

 // Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

Advertisement

3 απαντησεις στο “Πρωτοβουλία για δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου”

Θα ήταν πολύ καλό , τα Πολιτικά Κόμματα που κόπτονται για την υποστήριξη του Ελληνα Πολίτη , Σήμερα να στείλουν τα στελέχη τους και τους συνδικαλιστές τους απο το χωρο της εκπαίδευσης , ωστε να προσφέρουν οι ίδιοι ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα στα παιδια των «ψηφοφόρων». Ισως έτσι πραγματικά προσφέρουν στο κοινωνικο συνολο. και δείξουν το πραγματικό ενδιαφέρον τους για το καλό αυτού του τόπου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s