Δήλωση της Μιας Πόλης Ανάποδα για τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Posted on 24/01/2011 από

1


Συγκλήθηκε σήμερα 24.1 στις 3.30 μμ, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Είναι προφανές ότι η ώρα της συνεδρίασης είναι απαγορευτική για τους εργαζόμενους δημοτικούς συμβούλους και αφορά μόνο τους επαγγελματίες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ταυτόχρονα, αποτρέπει την παρακολούθησή του από τους εργαζόμενους δημότες.

Παγιώνουν τη σύγκληση δημοτικών συμβουλίων σε μεσημεριανές ώρες, όπως συνέβη στις 21.12 όταν αποφάσισαν έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ., νομίζοντας ότι δεν θα παρευρεθούν οι κάτοικοι. Είμαστε βέβαιοι ότι αν ήταν στο χέρι τους θα συνεδρίαζαν μόνοι τους χωρίς να ενημερώσουν κανέναν.

Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης και η παράταξη του Μνημονίου φοβούνται τους εργαζόμενους της πόλης μας. Θέλουν να παίρνουν στα κρυφά αντιλαϊκές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα την αύξηση των δημοτικών τελών, που ανατράπηκε από την κινητοποίηση των κατοίκων. Δεν αρκούνται στο αντιδημοκρατικό πλαίσιο που καθιερώνει ο «Καλλικράτης», αλλά το θωρακίζουν με αποφάσεις σαν κι αυτές.

Δηλώνουμε ότι δεν νομιμοποιούμε αυτή την εκτροπή. Ζητάμε εξηγήσεις από την δημοτική αρχή και απαιτούμε να γίνονται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου αργά το απόγευμα, όπως συνέβαινε έως τώρα. Αποχωρούμε από τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και καλούμε και τις υπόλοιπες παρατάξεις της Αριστεράς να πράξουν το ίδιο.

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία της Νέας Σμύρνης θα μπουν φραγμός στα σχέδιά τους!

Advertisements
Posted in: Χωρίς κατηγορία