Να φύγουν οι κεραίες από το γήπεδο του Πανιωνίου – Δε θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας με λευχαιμία σε λίγα χρόνια – Παρασκευή 9 Μαΐου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σχολείο – Κοραή 20, στις 8.30 πμ

Δελτίο Τύπου των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων 1ΟΥ & 10ΟΥ Δημοτικών Σχολείων Νέας Σμύρνης

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων 1ΟΥ & 10ΟΥ Δημοτικών Σχολείων Νέας Σμύρνης, μετά από απόφαση της έκτακτης – κοινής Γενικής Συνέλευσης των μελών τους, που πραγματοποιήθηκε στις 16/04/08 στο χώρο του σχολείου για τον περαιτέρω καθορισμό της στάσης τους στο θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο γήπεδο του Πανιωνίου και ενόψει της δίκης της 12ης Μαϊου 2008, αποφάσισαν τα εξής:

  1. Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2008, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΟΧΗ των μαθητών & μαθητριών των δύο Δημοτικών Σχολείων από τα μαθήματά τους (ψηφίστηκε ομόφωνα).
  2. Την ίδια ημέρα στις 08.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των γονέων έξω από το σχολικό συγκρότημα της οδού Κοραή και θα γίνει ανάδειξη του θέματος στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα που έχουν προσκληθεί για το λόγο αυτό (ψηφίστηκε ομόφωνα).
  3. Την Δευτέρα 12 Μαΐου 2008, θα γίνει οργανωμένη μεταφορά των γονέων στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτίριο 5), με μεταφορικά μέσα (πούλμαν) που θα διαθέσουν για το λόγο αυτό οι δύο Σύλλογοι με δική τους δαπάνη (ψηφίστηκε ομόφωνα).
  4. Τα Δ.Σ των δύο Συλλόγων μαζί με τον νομικό τους εκπρόσωπο και τον τεχνικό τους εμπειρογνώμονα, θα παρευρεθούν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Πανιωνίου Γ.Σ στις 17/04/08, ανταποκρινόμενοι σε σχετική έγγραφη κλήση του, για να επαναδιατυπώσουν την ξεκάθαρη βούληση όλων των γονέων για άμεση απομάκρυνση των κεραιών από το γήπεδο (ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία).

Για άλλη μια φορά δηλώνουμε ότι – σε πρώτη φάση – θα εξαντλήσουμε ΟΛΑ τα νόμιμα μέσα που παρέχει η Πολιτεία και το ισχύον νομικό-θεσμικό πλαίσιο της χώρας προκειμένου να προασπίσουμε το μέγιστο αγαθό της δημόσιας υγείας και το αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών μας να μην ακτινοβολούνται συνεχώς και ακούσια από την, όποιου μεγέθους, ηλεκτρομαγνητική ένταση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Στην κατεύθυνση αυτή, καλούμε όλους όσους αντιστέκονται στη λογική του συμψηφισμού της δημόσιας υγείας με τα κέρδη σωματείων, ιδιωτών και εταιριών, να αποδείξουν την έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα μας και δηλώνουμε ότι θα κλιμακώσουμε άμεσα τις προσπάθειές μας ώστε να αποδοθεί στα παιδιά μας το αυτονόητο, δηλαδή ένα περιβάλλον ασφαλούς διαβίωσης στη πόλη μας που το δικαιούνται και, πάνω απ΄ όλα, ως γενιά τους το χρωστάμε.

ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Αντώνης Δαβανέλος Κώστας Αρβανίτης

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s