Η υγεία των παιδιών πάνω από τα κέρδη εταιριών και σωματείων – Τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα!

Ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Νέας Σμύρνης:

«Αγαπητοί γονείς, όπως γνωρίζετε, στις 07/03/08 θα διεξαγόταν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας, η συζήτηση της αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο Σύλλογός μας για την λειτουργία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας του γηπέδου του Πανιωνίου.

Πριν την έναρξη της συζήτησης, η πλευρά των εναγομένων διατύπωσε προς το δικαστήριο αίτημα αναβολής της εκδίκασης, με το πρόσχημα προσωπικού κωλύματος εκπροσώπησης από τους δικηγόρους των εταιρειών WIND & COSMOTE, αίτημα στο οποίο ασφαλώς και ΔΕΝ συναινέσαμε, αφού ήταν προφανής η σκοπιμότητα άσκησης, από την πλευρά τους, παρελκυστικής τακτικής στην υπόθεση.

Το δικαστήριο απεδέχθη το αίτημα της αναβολής και όρισε νέα ημερομηνία συζήτησης στις 14 Απριλίου 2008, ημέρα Δευτέρα & ώρα 09.00 π.μ. (κτίριο 5, πρώην Σχολή Ευελπίδων).

Εμείς γνωρίζουμε ότι πίσω από την συγκεκριμένη τακτική των δύο εν λόγω εταιρειών και της Διοίκησης του Πανιωνίου, κρύβεται η προσπάθεια να κερδιθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά και η αδυναμία τους να υπερασπίσουν αποτελεσματικά την υπόθεσή τους, αφού ούτε οι απαιτούμενες περιβαλλοντικές μελέτες και οι σχετικές αδειοδοτήσεις από την Περιφέρεια & την Νομαρχία υπάρχουν, ούτε οι διαπιστωθείσες πολεοδομικές παραβάσεις, τα πρόστιμα και η εντολή διακοπής των εργασιών από την αρμόδια Πολεοδομική Υπηρεσία Αργυρούπολης μπορούν να αμφισβητηθούν!!!….

Δηλώνουμε εκ νέου, απερίφραστα και προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα εξαντλήσουμε, κατ΄ αρχήν, την άσκηση ΟΛΩΝ των προβλεπόμενων νόμιμων μέσων που παρέχονται από την Πολιτεία, προκειμένου να θέσουμε τέλος στον ηθικά ανεπίτρεπτο συμψηφισμό της υγείας των παιδιών μας με τα όποια οικονομικά οφέλη του ιδιοκτήτη ενός τοπικού αθλητικού Συλλόγου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους εναγόμενους στις 14 Απριλίου και καλούμε τον Δήμο, τους δασκάλους, τους γονείς, τοπικά Μέσα Ενημέρωσης & φορείς και όλους όσους έχουν έννομο συμφέρον αλλά και καθήκον στη προστασία της υγείας των μικρών παιδιών και των πολιτών της περιοχής, να πλαισιώσουν ουσιαστικά και έμπρακτα με την παρουσία τους την προσπάθεια του Συλλόγου μας. Για εμάς κανένα άλλοθι, απ΄ όπου κι αν προβληθεί, δεν μπορεί να γίνει εκ των υστέρων αποδεκτό!!!…»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s