Στη Νέα Σμύρνη ψηφίζουμε – στηρίζουμε Μία Πόλη Ανάποδα – Αριστερή Παρέμβαση στους Δρόμους της Πόλης

autokollhto

Στις 15 Οκτώβρη η κυβέρνηση της ΝΔ, το «συμπολιτευόμενο» ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι υποψήφιοί τους επιχειρούν να εισπράξουν την επιδοκιμασία και τη συναίνεσή μας για τη συνέχιση και την κλιμάκωση της αντιδραστικής αντιλαϊκής επίθεσης. Η καθεστωτική αριστερά φαίνεται ανίκανη να αντιπαρατεθεί σε αυτήν την πολιτική. Στηριζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ και ο κος Κουτελάκης διοικούν εδώ 8 χρόνια τη Νέα Σμύρνη και έχουν συναινέσει σε κάθε βασική επιλογή των κυβερνητικών και κυρίαρχων επιλογών. Το μέτωπο ΔΗΚΚΙ-ΚΚΕ με την επωνυμία ΔΑΣ-Καρούμπας απουσιάζει από κάθε αγώνα στην πόλη, παλεύει απλά για αλλαγή συσχετισμών στο δημοτικό συμβούλιο και αδυνατεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της πάλης εργαζόμενων και νεολαίας.

Η Μια Πόλη Ανάποδα – Αριστερή Παρέμβαση στους Δρόμους της Πόλης σας καλεί να τραβήξουμε ένα δρόμο πολιτικής και κοινωνικής ανυπακοής.

Στις 15 Οκτωβρίου να ψηφίσουμε με κριτήριο την καθημερινή πρακτική και στάση όλων των συνδυασμών, με κριτήρια τις ανάγκες και τα δικαιώματα των κατοίκων και εργαζομένων της πόλης.

Γι’ αυτό στις 15 Οκτωβρίου :

  • Αποδοκιμάζουμε την πολιτική της ΝΔ, την κάλπικη αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πολιτική στήριξης του κεφαλαίου, της εκμετάλλευσης, των ιδιωτικοποιήσεων, των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, της εμπορευματοποίησης της παιδείας, της λιτότητας, της ακρίβειας, των αντιασφαλιστικών νόμων και της καταστολής.
  • Καταδικάζουμε το δήμο – επιχείρηση, τις πολιτικές που μετατρέπουν την πόλη σε εμπόρευμα, τους υποψήφιους δημάρχους – μάνατζερ.
  • Προωθούμε την οικοδόμηση αμεσοδημοκρατικών, συνελευσιακών θεσμών αυτοοργάνωσης ανταγωνιστικών στους δήμους και το κράτος.
  • Συνενώνουμε τις αντιστάσεις και τους αγώνες σε μία μαχητική, εργατική αντιπολίτευση
  • Συμβάλλουμε στη συγκρότηση μιας ανεξάρτητης, δημοκρατικής αντικαπιταλιστικής αριστεράς.
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s