Τα ξημερώματα της 19ης Μαϊου, μπράβοι του χουντικού δημάρχου Ζωγράφου Καζάκου ανακαταλαμβάνουν τον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο πολιτισμού στην πλατεία Γαρδένιας. Το απόγευμα πραγματοποιείται μαζικότατη διαδήλωση στους δρόμους του Ζωγράφου και λαϊκή συνέλευση στον χώρο. Σήμερα το πρωί η παρέα του δημάρχου ξαναεισβάλλει για να πετάξει τα υλικά που υπήρχαν μέσα.
Ο αυτοδιαχειριζόμενος χώρος Γαρδένια -”τέκνο” του Δεκέμβρη, χώρος με μεγάλη κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική δραστηριότητα και με πανσπερμία ιδεών και ανθρώπων- είναι η πρώτη κατάληψη που χτυπιέται, καθ’ εφαρμογή της οδηγίας Σανιδά για κλείσιμο των καταλήψεων.
- Να μην αφήσουμε τον χουντοδήμαρχο να αλωνίζει!
- Να καταλάβουμε τους δημόσιους χώρους, απελευθερώνοντας τους από τα δεσμά του κέρδους και της γραφειοκρατίας!
- Να αντισταθούμε έμπρακτα στην κρατική και κυβερνητική τρομοκρατία!
Η “Μια Πόλη Ανάποδα – Αριστερή Παρέμβαση στους Δρόμους της Νέας Σμύρνης” είναι αλληλέγγυα στον χώρο Γαρδένια και τους πολίτες που αψηφούν τον αυταρχισμό.

Μηδενικές απαντήσεις μέχρι τώρα ↓
There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.